presentació campanya val

La Campanya Diocesana de Juniors M.D. per al curs 2024-2025 ja està a punt

Es presentarà públicament el pròxim dissabte 15 de juny al matí al Palau de Colomina de València

 

Les inscripcions per a participar en la trobada ja estan obertes i podran realitzar-se fins al dimecres 12 de juny

 

Durant l’acte s’anunciarà el tema guanyador del XIV Concurs Diocesà a la Millor Cançó, que està ara en la fase del vot popular

 

Amb aquesta campanya es posarà fi al ‘Projecte Kairós’, que és el que ha guiat a l’entitat des de 2021

 

El pròxim dissabte 15 de juny es durà a terme l’acte de presentació de la Campanya Diocesana de Juniors M.D. per al curs 2024-2025, el lema de la qual es revelarà durant la mateixa activitat. En la convocatòria s’explicarà detalladament el contingut dels materials elaborats per les diferents Secretaries Diocesanes per a continuar desplegant el Trienni Kairós, amb el qual la Comissió Executiva busca “generar dinàmiques de conversió que es traduïsquen en una renovació de la figura de l’Educador Juniors a través de la formació amb la finalitat de descobrir en el moment actual un temps favorable per a l’evangelització”.

NOVACAMPANYA

Com és habitual, en la convocatòria també es donarà a conéixer l’oferta formativa de Juniors Escola d’Animadors per al mateix període (JEA), composta pels cursos de Monitor i Director d’Activitats de Temps Lliure (formació bàsica) i els tallers i sessions en els quals s’aprofundeix en els diferents aspectes relacionats amb la tasca d’educació en el temps lliure que es realitza en Juniors M.D. (formació permanent). D’aquesta manera, es resoldran els dubtes sobre els terminis per a inscriure’s i del procediment per a fer-ho.

Presentació 1

Imatge de l’acte de presentació de la Campanya Diocesana d’aquest curs 2023-2024, que porta per títol ‘Viu!’ (arxiu).

La jornada es desenvoluparà al Palau de Colomina (C/ de l’Almodí, 1 de València), les instal·lacions del qual cedeix per a l’esdeveniment la Universitat CEU Cardenal Herrera. A les 10 h tindrà lloc l’Eucaristia, que estarà presidida pel Consiliari Diocesà, D. Domingo Pacheco. Posteriorment, s’oferirà un esmorzar, al qual li seguirà, a partir de les 11.30 h, la presentació de la campanya en si mateixa. En ella, les persones responsables de l’elaboració dels materials explicaran els documents, entre els quals es troben el llibre de la campanya, l’agenda i el llibre de formació d’Educadors. Així mateix, la Direcció de JEA informarà sobre la seua oferta formativa.

Per a facilitar al màxim la logística, el repartiment d’aquests materials als Centres Juniors es durà a terme al final de la jornada a la Seu Diocesana, situada al carrer La Sénia núm. 10. En aquest sentit, des de l’Oficina Diocesana s’aconsella als i les assistents portar bosses o caixes amb les quals poder carregar els llibres, perquè d’alguns d’ells s’han produït tantes còpies com Educadors i Educadores hi ha censats.

Durant el matí també s’anunciarà el nom de la cançó guanyadora del XIV Concurs Diocesà a la Millor Cançó, en el qual estan participant un total de nou temes. Des del dimarts 28 de maig i fins al dissabte 8 de juny, el públic pot donar el seu suport a les seues favorites en Youtube, votació amb la qual es decidirà quina candidatura obté l’equivalent al vot popular, que se sumarà a l’expressat pel jurat.

Presentació campanya 2023-2024

Imatge de l’acte de presentació de la Campanya Diocesana d’aquest curs 2023-2024, que porta per títol ‘Viu!’ (arxiu).

Finalment, el Vicari d’Evangelització, D. Juan Melchor Seguí, s’acostarà per a presentar als i les joves del Moviment el Jubileu 2025, que se celebrarà a Roma l’any que ve. Per al Papa Francesc, es tracta d’un esdeveniment extraordinari “de gran importància espiritual, eclesial i social en la vida de l’Església”. L’any jubilar, que porta per lema ‘Pelegrins d’Esperança’, “pot ajudar molt a restablir un clima d’esperança i confiança, com a signe d’un nou renaixement que tots percebem com a urgent”, assegura el pontífex en la carta en la qual anuncia l’esdeveniment.

Inscripcions
Les inscripcions per a confirmar l’assistència a l’acte, que està obert a tota persona interessada, poden fer-se des de hui, divendres 31 de maig, i fins al dimecres 12 de juny a través del formulari de l’activitat, disponible en la pàgina web www.juniorsmd.org i en les xarxes socials del Moviment.

Campanya
La Campanya Diocesana és una de les principals eines amb les quals compta el Moviment per a desenvolupar la seua labor evangelitzadora. Al llarg del ‘Projecte Kairós’ s’han executat fins ara les campanyes ‘T’estima’ (2022-2023) i ‘Viu!’ (curs 2023-2024).

Inscriu-te a la presentació de la Campanya 24-25 ACÍ