assemblea general oct 24 v

Juniors MD prepara una Assemblea General en la qual s’elegirà nova Presidència i Comissió Executiva

Dirigida a Caps de Centre, se celebrarà el pròxim diumenge 6 d’octubre en horari de matí i vesprada a la ciutat de València

Les inscripcions poden realitzar-se fins al dilluns 30 de setembre a través del formulari que s’ha enviat per correu electrònic

La renovació del màxim òrgan de direcció del Moviment es realitza després de complir-se els tres anys per als quals va ser triat l’actual equip coordinador

El pròxim diumenge 6 d’octubre, els i les Caps de Centre estan cridats a una nova Assemblea General de Juniors M.D. A més de tractar els temes habituals d’aquesta primera gran reunió del curs 2024-2025, com l’estat econòmic i l’informe de gestió anual, durant la jornada s’elegirà nova Presidència Diocesana i Comissió Executiva.

Els màxims responsables dels Centres han de decidir amb el seu vot si donen el seu suport a l’única candidatura presentada per a prendre el relleu a l’equip encapçalat per l’actual President Diocesà, Luis Albors, que està liderada per l’encara Vicepresidenta de Territorial, Marta Solsona.

Assemblea General (arxiu)

Assemblea General Juniors M.D. (Arxiu)

En aquesta Assemblea, per tant, s’acomiadarà el grup que ha dirigit el Moviment durant el trienni 2021-2024 i, si així ho decideixen els Centres, es donarà la benvinguda al nou, que es presenta a aquest repte amb la intenció de desenvolupar un projecte que han titulat ‘Jaire’ i que estan explicant en els Consells Extraordinaris de Vicaria que s’estan celebrant aquest mes de setembre.

“Serà una Assemblea General molt especial, perquè en ella direm adéu a una etapa en la qual els que formem la Comissió Executiva i l’Equip Diocesà hem intentat donar el millor de nosaltres perquè Juniors M.D. continue sent el que és, un Moviment pel qual sempre val la pena implicar-se en pro de l’evangelització”, declara el President Diocesà, Luis Albors.

Assemblea General (arxiu)

Elecció Presidència i Comissió Executiva 2021 (Arxiu).

A la trobada estan convidats, de manera gratuïta, els i les Caps de Centre acompanyats per una altra persona, encara que poden acudir més Educadors o Educadores si s’abonen 5 euros, que és el preu per plaça de la jornada completa. Per a confirmar l’assistència o no assistència, els i les Caps de Centre han d’emplenar i enviar abans del dilluns 30 de setembre el formulari que se’ls ha enviat per correu electrònic. A més, per a participar és necessari emplenar també el full d’acreditació amb les seues dades o les de la persona en qui delegue, ja que sense aquest document no es podrà votar.

Assemblea General fullet

El Centre Juniors Patriarca San José, l’amfitrió

L’acte, que ocuparà el matí i part de la vesprada, se celebrarà des de les 9.30 h en dos espais: la Parròquia Patriarca San José (Av. del Port, 153) i l’edifici de Joventut de València (C/ Campoamor, 91), emplaçaments situats a pocs metres de distància. El Centre Juniors Patriarca San José, de la Zona Vora Mar, serà l’amfitrió de la jornada i col·laborarà, al costat de la resta de Centres de la Zona, en l’organització.

Luis Albors recorda que, “com sempre, els Centres Juniors tindran l’oportunitat de participar i expressar les seues inquietuds per a crear entre tots els plans i activitats que volem desenvolupar junts els pròxims tres anys”.