inici jea

Noranta joves inicien la seua formació en Juniors Escola d’Animadors

El curs 2024-2025 va començar el passat dissabte passat 19 d’octubre amb una jornada al Seminari Major La Immaculada de Moncada

 

La directora, María Gascó, va donar la benvinguda als i les cursetistes i el Consiliari Diocesà, D. Domingo Pacheco, va presidir l’eucaristia

 

Juniors Escola d’Animadors (JEA) va donar el tret d’eixida al curs 2024-2025 el passat dissabte 19 d’octubre. L’equip directiu i la resta del claustre de professors i professores van rebre a l’alumnat dels grups MAT L1, MAT L2 i DAT L5 al Seminari Major La Immaculada de Moncada, on es va dur a terme la presentació oficial, una activitat introductòria i una eucaristia. En total, en aquesta primera meitat del curs s’han inscrit en la formació bàsica de l’escola al voltant de noranta persones.

inici curs jea 1

inici curs jea 2

En l’acte, en el qual també va participar la Presidenta Diocesana, Marta Solsona, es va donar la benvinguda als i les joves que han decidit preparar-se per a exercir millor la seua labor als Centres Juniors i va explicar la dinàmica general de l’escola i dels seus monogràfics. “Se’ls va veure molt il·lusionats amb aquesta etapa que comencen. Encara no ho saben, però a més d’aprendre molt en les classes viuran experiències humanes molt gratificants que els marcaran durant molt de temps”, comenta la Directora de JEA, María Gascó.

Durant el matí es va desenvolupar una dinàmica en la qual vint-i-cinc professors i professores es van dividir en tantes proves com àrees té l’escola per a conéixer de quines assignatures s’encarrega cadascuna d’elles. Així mateix, el Consiliari Diocesà, D. Domingo Pacheco, va presidir l’eucaristia, en la qual es va celebrar el ritu d’Imposició de la Panyoleta de JEA a quinze nous docents i al Viceconsiliari Diocesà, D. Quique Roig.

inici curs jea 4

Marta Solsona recorda que “cada vegada la llei és més estricta i exigeix un major nombre de títols a les entitats que organitzen activitats de temps lliure amb menors, per la qual cosa la formació no només és útil per a realitzar millor la nostra tasca com a Educadors i Educadores, sinó que, a més, ens permet complir amb la normativa, una cosa essencial”.

Galería completa de l’Inici de Curs 2024-2025 de JEA

19102024-DSC00663